Hoveddel Side topp

Programmet for Let´s Connect er her!

Vi gleder oss til å samle aktører fra både elektro-, IT- og byggebransjen under ett og samme tak 15. og 16. januar. Programmet er spekket med inspirerende foredragsholdere som skal snakke om hva som skal til for å lykkes i fremtidens marked. Det vil også bli mulighet til å og se de tøffeste og mest fremtidsrettede løsningene til Schneider Electric!

Se programmet her

Morten Grongstad | Konsernsjef | AF Gruppen

 Innovasjon i byggbransjen

Morten Grongstad er konsernsjef i AF Gruppen. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Grongstad har tidligere vært adm. direktør i Fornebu Utvikling, og har bred ledererfaring innen eiendomsutvikling fra bl.a. Orkla Eiendom. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern, som søker å skape verdier gjennom sikkert arbeidsmiljø, løsninger på samfunnets miljøutfordringer og etisk forretningsdrift. «Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden» er AF Gruppens visjon.

Arthur Buchardt | AB Invest AS

Tenke | Tro | Tørre | Tre | Tjene

Arthur Buchardt er forretningsmann, eiendomsutvikler og hotelleier. Han er utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI. Mjøstårnet, som Buchardt har under oppføring i Brumunddal, blir verdens høyeste trehus, med en totalhøyde på over 80 meter. Prosjektet som setter tradisjonsrikt materiale i høyteknologisk kontekst skal gi et bygg på ca. 18.000 kvm og strekker seg over 18 etasjer. – Dette er et svar på det «grønne skiftet» og et bevis på at tre er et materiale som kan utfordre tradisjonelle løsninger også i høyden, samt muliggjøre klimariktig bygging bare man tenker offensivt nok, sier byggherre Arthur Buchardt. Buchards keynote-honorar går uavkortet til Radiumhospitalets venner.

 

Pål Gystad Simonsen |Director Northern Europe | Tesla EMEA

Connected


Teslas misjon er å akselerere overgangen til bærekraftig energi, med et utvalg av stadig rimeligere elektriske biler. Selskapet har hovedkvarter i California, hvor Tesla designer og produserer elbiler, så vel som løsninger for lagring av fornybar energi. Tesla har levert mer enn 200 000 elbiler til kunder over hele verden.

Michael Jacobs | Adm. direktør | Atea AS

Hvordan digitalisere i praksis

Michael Jacobs er administrerende direktør i Atea Norge. Han har en bachelor grad innen Computer Information Systems fra California Lutheran University og har tidligere vært leder for Microsoft Norge. Atea er opptatt av å bygge Norge med IT, i samarbeid med sine kunder. Atea skaper en IT infrastruktur i verdensklasse, gjennom et heldekkende tilbud av produkter og tjenester i kjeden fra designutvikling og produktforsyning, til funksjon og vedlikehold. Atea konsernet finnes i syv land i Norden og Baltikum, har ca. 6 800 medarbeidere, er markedsleder i Norden og Baltikum og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. Konsernet hadde en omsetning på drøye 31,2 mrd. NOK i 2016 og er notert på Oslo Børs

Leif Ottesen | Chief Specialist Consultant | STI Norway

Omstillingsvilje og omstillingsevne

Leif Ottesen er grunnlegger av Scandinavian Technology Institute og er ansatt som Chief Specialist Consultant. Hans hovedfelt er strategi, analyse, lederutvikling, salgsutvikling og motivasjon. Med sin dynamiske stil og faglige innsikt er Ottesen en mester i å skape entusiasme hos sine tilhørere. STI er Norges ledende trenings- og konsulentselskap innen ledelse-, salgs- og kundeserviceutvikling. «Å hjelpe virksomheter realisere sitt fulle potensiale - ved hjelp av eksisterende ressurser» er STIs misjon.

Geir Andersen | Teknisk leder | Drammen Eiendom KF

Drammen – kommunen med de smarte byggene

Geir Andersen er teknisk leder i Drammen Eiendom, eiendomsforvalteren til Drammen Kommune. Drammen Eiendom har blitt tildelt en rekke priser for sine bærekraftige energi- og miljøløsninger. Andersen har ansvaret for at alle nye prosjekter har gode energiløsninger.

Dagfinn Ringås | Adm. direktør | Schneider Electric Norge

Dagfinn Ringås er administrerende direktør for Schneider Electric Norge. Han har en MBA fra Sydney Business School og en bachelorgrad i amerikanske studier og statsvitenskap fra UiO. Ringås har tidligere vært direktør i Microsoft Norge og før dette landslagspiller og norsk mester i innebandy.

Innovation Hub

Besøk vår store Innovation Hub på LET'S CONNECT 2018

Her viser vi fram våre produkter, systemer, demonstrasjoner og programvare. Lær hvordan EcoStruxure™: Innovation At Every Level hjelper foretak over hele verden til å takle utfordringene med den digitale økonomien. Delta i interaktive, guidede eller selv-guidede omvisninger, og få ekspertene i tale.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn